Pakej All-In-One MUAB

Selesaikan Masalah Pengurusan Kewangan Bisnes Dengan Mudah, Tepat & Sistematik Tanpa Perlu Leburkan Ribuan Ringgit Wang Bisnes!


Adakah Anda Pemilik Bisnes Yang Sentiasa Menghadapi Masalah Berikut?

  • Wang Bisnes & Wang Peribadi Bercampur Aduk
  • Transaksi & Dokumen Bisnes Berterabur
  • Tak Tahu Kedudukan Sebenar Kewangan Bisnes
  • Tak Tahu Untung Atau Rugi Bisnes

Apa Yang Terkandung Di Dalam Pakej All-In-One Ini?

*Item berikut telah di susun mengikut keutamaan berdasarkan perjalanan sebuah bisnes.


#1 Business Income Tracker Template (Berharga RM49.90)

Adakah anda peniaga yang baru bermula dan menghadapi masalah untuk mengasingkan duit bisnes dan duit peribadi dengan berkesan? Ramai pemilik bisnes yang gagal dalam menguruskan kewangan bisnes yang menyebabkan berlakunya kebocoran wang bisnes yang serius. Jangan bimbang, dengan Template ini anda boleh mula mengasingkan duit bisnes dengan berkesan mengikut situasi semasa jualan bisnes anda. Kini Anda tidak perlu bimbang lagi terguna duit bisnes!

Nak tahu bagaimana BIT ini berfungsi?Klik Butang Play Di Bawah Sekarang!

Anda boleh dapatkan template ini secara berasingan melalui link ini: http://bit.ly/2tvnzIy (Tiada Promo)


#2 Kalkulator Bisnes Advance (Berharga RM30)

Setelah beberapa ketika, anda mulai terasa bahawa harga jualan yang anda tentukan sama ada produk sendiri atau produk orang lain tidak memberikan keuntungan seperti yang anda harapkan. Dengan persaingan yang semakin sengit selain daripada pesaing yang sering membuang harga menjadikan anda lebih tertekan.

Di tambah pula dengan peningkatan kos yang drastik dan juga pengenalan GST makin membebankan anda untuk memastikan bisnes anda kekal bersaing di dalam pasaran. Jangan terus-terusan menganggap ianya hanya sementara, review semula harga produk yang anda tentukan menggunakan Kalkulator Bisnes Advance untuk memastikan harga jualan yang anda ingin tentukan memberikan anda keuntungan yang maksimum!

Klik Butang Play Di Bawah Untuk Mengetahui Bagaimana Kalkulator Ini Berfungsi!

Nak dapatkan Kalkulator ini secara berasingan? Klik sini sekarang: http://bit.ly/2paHESV (Tiada Promo)


#3 Modul Video Pengurusan Akaun MUAB (Berharga RM39)

Anda semakin serius dengan perniagaan anda. Kini anda telah bersedia untuk menguruskan akaun bisnes ke tahap yang seterusnya. Malah ketika ini anda telahpun memiliki Sistem Akaun untuk merekod semua transaksi bisnes. Tapi adakah cara anda menguruskan akaun bisnes itu adalah tepat? Adakah anda telah membuat penyusunan fail yang betul serta pengurusan dokumen transaksi bisnes yang lengkap?

Kesilapan anda menguruskan dokumen dan fail boleh memberikan anda laporan akaun bisnes yang salah walau secanggih mana sistem akaun yang anda miliki. Tetapi dengan Modul Video MUAB ini anda boleh menguruskan akaun bises tanpa perlu ragu-ragu walaupun anda tidak punyai sebarang kemahiran akaun bisnes!

Berikut Adalah Senarai Kandungan Lengkap Modul Video MUAB!


Anda juga boleh dapatkan Modul Video MUAB secara berasingan di sini: http://bit.ly/2kXlfTB (Tiada Promo)


#4 Template Bajet MUAB (Berharga RM49) - Produk Terbaru!

Tahniah, Anda kini berada di dalam fasa perniagaan yang seterusnya! Jika perniagaan anda telahpun berusia sekurang-kurangnya setahun maka anda seharusnya telah mempunyai perancangan yang lebih teliti untuk menghadapi tahun akan datang! Dan yang paling penting ketika anda berada di akhir tahun seperti ini adalah penyediaan bajet yang benar-benar berkualiti, realistik serta boleh di capai!

Anda tidak boleh hanya menetapkan sasaran tetapi tidak mempunyai perancangan yang teliti untuk mencapainya serta indikator yang jelas untuk mencapai jualan yang di tetapkan, keuntungan yang di perlukan, aliran tunai yang kukuh serta perbelanjaan yang memenuhi keperluan perniagaan anda.

Dengan adanya Template Bajet MUAB anda akan nampak dengan jelas sasaran yang bakal anda capai!

Dapatkan Template Bajet MUAB pada harga promo sempena bulan pelancaran di sini: http://bit.ly/2iMBw0y (Promo Bulan Pelancaran)


#5 Akses Ke Group Premium (Berharga RM59)

Kami akan bantu anda dengan lebih maksimum untuk manfaat berterusan tanpa sebarang caj tambahan. Dengan adanya group premium ini, anda boleh utarakan apa sahaja soalan dan bantuan yang di perlukan yang tidak terhad kepada Sistem Akaun kami. Anda boleh tanya apa sahaja soalan berkenaan perakaunan dan kami akan sentiasa bersedia menjawab segala persoalan anda .

Malah kami juga akan berkongsi kepada anda tips, panduan dan hebahan lebih awal daripada orang lain ekslusif untuk anda sebagai ahli premium group! 

Nak sertai group premium kami secara berasingan? Klik sini sekarang: http://bit.ly/2paxYHW (Tiada Promo)


#6 Sistem Akaun MUAB v2 - Tawaran Baru!

Ini adalah tawaran paling baru dan ianya khas untuk anda apabila mendapatkan tawaran ini sekarang! Jika anda mahukan pengalaman menggunakan Sistem Akaun yang lebih mudah, profesional dan menyeronokkan maka Sistem Akaun MUAB v2 adalah jawapannya. Ianya adalah versi terbaru di dalam siri Sistem Akaun MUAB yang mana harga sistem ini sahaja adalah RM100!

Buat masa ini, Sistem Akaun MUAB v2 sesuai di gunakan untuk PC/Laptop yang mempunyai sistem pengoperasian Windows dan Microsoft Excel.

Klik sini jika anda mahukan Sistem Akaun MUAB v2 sahaja: http://bit.ly/2hfoXGS (Tiada Promo)


Malah jika anda grab tawaran ini sekarang, saya akan berikan tambahan Bonus Berikut khas Untuk Anda!


Bonus #1 Video Panduan Menyediakan Laporan Akaun Tanpa Dokumen (Bernilai RM39)

Tahukah anda, penyediaan laporan akaun lengkap tidak semestinya memerlukan dokumen transaksi yang lengkap? Dengan hanya menggunakan Penyata Akaun Bank anda boleh hasilkan laporan akaun lengkap dengan mudah. Di dalam video ini kami terangkan segalanya untuk anda. Step by step.#2 Video Panduan Mengira Kos & Harga Jual (Bernilai RM29)

Ramai peniaga hari ini menentukan harga jual hanya berdasarkan harga beli. Dan melalui video ini, saya akan terangkan kepada anda apakah elemen penting yang perlu anda ketahui untuk menentukan harga jual berdasarkan harga kos sebenar yang di perolehi. Ini semua saya terangkan di dalam video penting ini dengan lebih terperinci!#3 Video Panduan Mengira Titik Pulang Modal (Bernilai RM29)

Mengapa anda perlu mengetahui titik pulang modal bisnes? Ia penting untuk memastikan anda tahu apakah kadar minimum jualan yang di perlukan untuk memastikan bisnes anda terus beroperasi pada tempoh yang seterusnya. Kegagalan mengetahui kadar minimum kos yang perlu di tampung setiap bulan akan menyukarkan bisnes anda terus beroperasi.

Di dalam video ini saya akan tunjukkan cara sebenar mengira titik pulang modal bisnes dengan mudah apabila anda menggunakan Kalkulator Bisnes atau Kalkulator Bisnes Advance.#4 Template Pengurusan Gaji Pekerja (Bernilai RM27)

Tanggungjawab seorang majikan adalah memastikan kebajikan mereka terjaga dan salah satunya adalah menyediakan caruman pekerja sama ada perkeso atau kwsp. Melalui template ini anda boleh mengira dengan tepat baki bersih gaji staff anda setiap bulan serta amaun yang perlu anda carum sebagai majikan.

Anda hanya perlu masukkan maklumat gaji pekerja berserta dengan tolakan yang ada dan template ini kirakan gaji bersih untuk setiap staff anda.

 


Jadi berapakah yang perlu anda bayar untuk kesemua produk & bonus itu?

Nanti dulu...

Siapa Saya & Bagaimana Saya Boleh Bantu Anda?Hai, nama saya Selamat, founder kepada The MUAB Accounting iaitu perniagaan yang menawarkan produk berasaskan perakaunan kepada pemilik bisnes kecil dan sederhana di Malaysia. Selain itu saya juga pernah di jemput untuk menjadi tenaga pengajar kepada kelas dan bengkel anjuran agensi kerajaan dan politeknik serta menganjurkan sendiri kelas, bengkel dan seminar yang bermula pada akhir tahun 2015 sehingga kini.

Tahun 2016, perniagaan kami lebih memfokuskan kepada pembelajaran secara atas talian di mana lebih daripada 1000 usahawan telah mendapat manfaat daripada pakej pengurusan akaun yang kami sediakan serta Sistem Akaun yang kami hasilkan khusus untuk peniaga yang tidak mempunyai latar belakang perakaunan.

Pada Tahun 2017, kami mula giat aktif dalam menganjurkan bengkel dan kelas intensif kepada usahawan yang mencakupi pelbagai topik perakaunan yang praktikal untuk di aplikasikan oleh usahawan..

In sha Allah dengan pengalaman dan latar belakang di dalam perakaunan lebih daripada 7 tahun ini saya boleh memberi nilai tambah kepada bisnes anda seperti usahawan lain di dalam pengurusan akaun bisnes yang sistematik dan praktikal.

Berikut adalah sebahagian gambar daripada kelas dan bengkel yang saya anjurkan termasuk feedback yang di terima daripada peserta sebelum ini.Gambar-gambar sekitar bengkel dan kelas yang pernah di anjurkan


Antara feedback daripada peserta 

Baiklah, cukup mengenai saya, kita berbalik kepada topik asal, jadi...


Berapakah Jumlah Harga Keseluruhan Semua Produk & Bonus Hebat Ini?

6 Produk = RM314.90 + 4 Bonus = RM124


Menjadikan Jumlah Keseluruhan Sebanyak: 

RM438.90!!


Tetapi Untuk Masa Terhad, Anda Boleh Dapatkan Keseluruhan All-In-One Produk Pada Harga Hanya..


RM438.90


RM389.00


RM279.00


RM299.00


RM169.00 SAHAJA!!


Apa Kata Mereka Dan Mengapa Perlu Miliki Pakej Ini Sekarang?

"Sudah Terjebak Dengan Sistem MUAB""Terasa macam boleh kerja account"


"Must Have""Berbaloi daripada beli sistem ribu-ribu"
Cepat, Lengkapkan Segera Borang Di Bawah Untuk Mendapat Manfaat Berterusan Bersama Kami!
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej All-In-One MUAB
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel hellomuab@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaSelamat Bin Jamil
No. Akaun7036566048
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

MUAB Solutions (002687895-P)
hellomuab@gmail.com
+601113066820