Borang Tempahan Pakej MUAB Basic

Borang Tempahan Pakej MUAB Basic

Apa yang akan anda dapat di dalam Pakej MUAB Basic?

Produk #1: Sistem Akaun MUAB v2.7 (RRP: RM139)

Merekod semua transaksi bisnes termasuk mengemaskini stok secara automatik untuk menghasilkan laporan lengkap akaun bisnes yang terdiri daripada Laporan Imbangan Duga, Laporan Aliran Tunai, Laporan Untung Rugi dan Laporan Kunci Kira-Kira.
Produk #2: Yearly Template MUAB (RRP: RM39)

Menggabungkan laporan bulanan yang di hasilkan menggunakan Sistem Akaun MUAB v2.7 menjadi laporan akaun tahunan dengan mudah dengan hanya menggunakan konsep 'Copy & Paste'.
Produk #3: Template Bajet MUAB (RRP: RM49)
Menghasilkan bajet kewangan bisnes tahunan dengan mudah untuk membuat unjuran laporan akaun bisnes tahun akan datang berdasarkan matlamat dan objektif pemilik bisnes.
Produk #4 - Akses ke Group Premium MUAB (RRP: RM69)
Merupakan medium untuk anda mengutarakan sebarang persoalan berkenaan pengurusan akaun bisnes dan tidak tertumpu kepada sistem akaun sahaja.
Selain itu, group ini juga di sediakan sebagai medan perkongsian ilmu-ilmu premium perakaunan yang memenuhi keperluan pemilik bisnes tanpa sebarang caj tambahan.[PENTING]  Keperluan Minimum Sistem Akaun MUAB v2.7:

1. Operating System:  Windows 32 bit atau 64 bit

2. Perisian Asli:  Microsoft Excel 2019 / Microsoft Office Excel 365 

3. Platform:  Komputer (PC) atau Laptop


***NOTA PEMBAYARAN***

1. Pengesahan tempahan menggunakan Perbankan Internet/Mesin Deposit Tunai akan mengambil masa  sehingga 24 jam Sila hubungi kami di 011-5659 3278 jika tempahan anda belum di sahkan selepas 24 jam.

2. Bagi tempahan menggunakan kaedah pembayaran Perbankan Dalam Talian & Kad Kredit/Debit (toyyibPay) pengesahan tempahan akan di sahkan secara automatik selepas bayaran berjaya di lakukan - Tambahan Caj RM1 (Tiada Caj Buat Sementara) jika menggunakan kaedah ini.Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej MUAB Basic
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
Pelarasan Penggenapan
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHANMaklumat Peniaga

MUAB Solutions (002687895-P)
hellomuab@gmail.com
+601156593278
Perlukan Bantuan?