Kalkulator Bisnes Advance (RM29)

Rahsia Sebenar Bagaimana Peniaga "Boleh" Kekalkan Harga Barang Supaya Customer Tak Lari Ketika Semua Orang Berlumba Naikkan Harga...

....Dan paling best, masih boleh kekalkan untung yang sama?


Peniaga yang saya hormati,

Di zaman inflasi seperti sekarang, ramai peniaga mula menaikkan harga barang atas alasan kos bahan mentah meningkat menyebabkan mereka tiada pilihan selain menaikkan harga barang.

Situasi ini sebenarnya lebih merumitkan apabila peniaga bukan sahaja bersaing dengan keadaan semasa yang menekan tetapi juga pesaing yang turut sama bermain harga untuk menarik lebih ramai pelanggan.

Salah satu strategi yang biasa di gunakan adalah menurunkan harga barang.

Anda tentu terfikir, bagaimana mereka begitu berani menurunkan harga barang sedangkan zaman ini, menaikkan harga barang adalah satu kemestian!

Bermain harga bukan hanya soal menurunkan harga barang

Pada hari ini, peniaga yang biasa menaikkan harga barang 10-20% tetapi masih mengekalkan kualiti pada barang adalah strategi yang biasa di lakukan.

Mereka fikir, jika produk mereka bagus dan pelanggan setia masih ada, mereka masih boleh maintain walaupun harga barang di naikkan.

Ada juga peniaga yang tidak menaikakan harga barang, tetapi mengurangkan kualiti pada barang mereka dengan beranggapan pelanggan pasti tahu kualiti boleh di tolak ansurkan asalkan harga barang di kekalkan.

Tetapi...

Dua strategi ini sebenarnya amat berisiko di gunakan untuk peniaga tidak punya kuasa untuk mengawal pasaran.

Lambat laun, jika strategi seperti di atas di gunakan, kerugian atas per unit barang akan mula terasa di samping permintaan terhadap produk akan mula berkurangan kerana alternatif kepada produk anda tumbuh bak cendawan.

Mahukah anda mengambil risiko seperti itu?

Jadi nasihat saya, jangan ambil risiko terlalu besar jika anda tidak tahu apa yang anda lakukan!

Walaupun begitu, masih ada harapan

Setiap masalah pasti akan ada peluang yang menanti.

Begitu juga dengan apa yang kita hadapi ketika ini.

Anda sebenarnya masih boleh mengekalkan harga barang serta mengekalkan kualiti produk jika anda dapat merungkai misteri sebenar penentuan harga produk.

Malah jika memang ada kenaikan harga pada kos perniagaan seperti Gaji pekerja, sewa kedai atau kos bahan mentah sekalipun, anda masih boleh take that risk dengan berhemah. 

Saya terkejut ramai peniaga hari ini yang lakukan kesilapan dalam menentukan harga produk kerana terlalu terikut-ikut dengan pesaing yang akhirnya barang terjual tetapi terpaksa menanggung kerugian.

Saya tak nak ia terjadi kepada anda terutamanya dengan tekanan pasaran dan kuasa beli pelanggan semakin rendah, tak kan anda sanggup merisikokan satu-satunya peluang untuk anda maintain di dalam pasaran?

Saya tahu apa yang anda fikir dan mungkin tidak percaya apa yang saya katakan kerana ramai peniaga yang mula sedar, untuk control market, kita perlu tahu apa yang sepatutnya kita tahu tanpa perlu risau pesaing buang harga yang akhirnya merugikan mereka sendiri!

Mari saya mudahkan kerja anda. Untuk mengira harga jual yang pasti menguntungkan, anda perlu kira keseluruhan kos yang ada dan bukannya semata-mata mengira harga beli produk. Hanya gunakan Kalkulator ini dan anda akan tersenyum betapa mudahnya kalkulator ini mengira harga jual produk anda yang 'pasti' memberi keuntungan bukan hanya untuk satu tetapi sehingga 500 jenis produk anda dalam satu-satu masa!

Cuba Bayangkan Dengan Adanya Kalkulator Ini:

  • Anda boleh tahu berapa sebenarnya harga sebenar setiap produk.. (bukan harga beli ok)

  • Anda boleh adjust harga sebenar ke tahap minimum untuk memaksiumkan lagi keuntungan

  • Anda boleh tetapkan harga produk kepada ejen dan stokis tanpa pening kepala fikir soal untung 

  • Boleh menyebabkan pesaing terkebil-kebil kerana tidak tergugat dengan strategi buang harga mereka

  • Gandakan jualan dengan pantas dengan strategi harga yang pesaing anda tidak tahu rahsia di sebaliknya

...Dan itu hanya baru permulaan!

Ia mungkin kedengaran tidak betul - tapi saya akan BUKTIKAN kepada anda ianya memang berhasil

Dan Bukan Itu Sahaja, Kerana:

  • Kalkulator ini boleh mengira sehingga 500 jenis produk sekaligus

  • Kalkulator ini akan berikan anda pilihan sama ada ingin menggunakan kaedah markup atau margin

  • Kalkulator ini akan tunjukkan kepada anda berapa jualan yang perlu di lakukan untuk balik modal

  • Dan saya jamin, harga jual yang akan di hasilkan nanti PASTI memberikan anda keuntungan!


Masih Belum Yakin? Klik Butang 'Play' Video Di Bawah...


Saya tidak bercadang untuk mengekalkan harga tawaran untuk mendapatkan kalkulator ini lebih lama. Mungkin bila-bila masa sahaja lagi saya akan tarik balik tawaran ini dan anda mungkin terpaksa membayar harga yang lebih mahal untuk mendapatkannya di kemudian hari.

Anda jangan bimbang. Setiap pembelian anda di lindungi jaminan pulangan wang balik oleh kami dalam tempoh 30 hari. Jika atas apa sahaja alasan anda tidak berpuas hati dengan kalkulator ini, emelkan sahaja maklumat pembelian anda kepada saya dan saya akan pulangkan 100% wang pelaburan anda tanpa banyak soal dan kita masih boleh berkawan seperti biasa. No Hard feeling!

Dapatkan Sekarang Tanpa Sebarang Risiko Selama 30 Hari

Peluang hebat ini TIDAK MUNGKIN AKAN MERUGIKAN ANDA. Jika selepas anda menggunakan kalkulator ini dan masih tidak yakin produk yang anda jual tidak menguntungkan, jangan segan-segan untuk hantarkan emel kepada saya.

Selepas anda membuat tempahan dan bayaran kami akan sahkan tempahan anda dalam tempoh 24 jam dan anda boleh guna terus kalkulator ini serta merta selepas tempahan anda di sahkan!Ikhlas,Selamat Jamil

Founder MUAB Solutions


P.s - Jangan terus menunggu sehingga anda mengalami lebih banyak kerugian tanpa sedar baru anda ingin bertindak...Ini adalah masanya dan anda tidak akan menghadapi sebarang risiko kerugian!

P.s.s - Anda perlu bertindak sekarang kerana tawaran ini hanya sah di halaman ini sahaja dan mungkin saya akan naikkan harga tawaran bila-bila masa sahaja dari sekarang

Lengkapkan Borang Di Bawah & Mula Maksimakan Kuasa Harga Yang Pasti Memberi Keuntungan Berganda Untuk Produk Anda!!

INFO RINGKAS PRODUK

Kalkulator Bisnes Advance

Kalkukator Bisnes Advance di wujudkan untuk membantu anda menentukan harga jualan produk dengan tepat dan yang pasti memberi keuntungan berdasarkan Kos Sebenar Produk yang dapat di ketahui melalui kalkulator ini. Hanya masukkan kos produk, kos perniagaan dan boom, kos sebenar akan terpapar dan anda boleh tentukan harga jualan berdasarkan margin keuntungan atau markup harga


.[PENTING]

1. Operating System:  Windows 32 bit atau 64 bit

2. Perisian Asli:  Microsoft Excel 2017 & Ke Atas

3. Platform:  Komputer (PC) atau Laptop


***NOTA PEMBAYARAN***

1. Pengesahan tempahan menggunakan Perbankan Internet/Mesin Deposit Tunai akan mengambil masa  sehingga 24 jam Sila hubungi kami di 011-5659 3278 jika tempahan anda belum di sahkan selepas 24 jam.

2. Bagi tempahan menggunakan kaedah pembayaran Perbankan Dalam Talian & Kad Kredit/Debit (toyyibPay) pengesahan tempahan akan di sahkan secara automatik selepas bayaran berjaya di lakukan - Tambahan Caj RM1 jika menggunakan kaedah ini.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Kalkulator Bisnes Advance
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


Maklumat Peniaga

MUAB Solutions (002687895-P)
hellomuab@gmail.com
+601156593278
Perlukan Bantuan?